ROFL

Decizii, anunturi si rezolutii ale CTDA
Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 27 Mar 2020, 10:02

Sper ca aceste postari sa nu dispara.

Pe scurt-
2018-2019-2020......

Asociatia Pescar Rapitor (Lucian Constantin) in urma mai multor discutii purtate pe holurile AGVPS se ofera sa ajute,sa se ocupe de partea financiara a ultimului campionat national de crap AGVPS pe motiv ca de acesta Popescu Stefan,federatia-nu se atinge.

Cel desemnat de AGVPS a se ocupa de crap- seful subcomisiei de crap Oliviu Orhei apeleaza la acest artificiu SOS acceptat de majoritatea participantilor ,in urma refuzului clubului sportiv Corbu de a se mai ocupa de organizare asa cum o facuse in ultimii ani,refuz aparut cei drept dupa inceperea inscrierilor si a platilor de avans.


Asociatia Pescar Rapitor incaseaza in jur de 39000 de euro de la 39 de cluburi sportive,AJVPS uri si APS uri........in urma intrecerilor lotul meu AJVPS Calarasi iese lot castigator si are drept de a reprezenta AGVPS ROMANIA la campionatele mondiale din Serbia 2018 si Africa de Sud 2019.
Pe timpul campionatului national de crap AGVPS seful subcomisiei de crap AGVPS -Oliviu Orhei conform regulamentului este renumerat pentru patru etape de calificari cu suma de 2000 euro.
Primim ca premiu o suma in valoare de 2400 Euro impozabili pe persoana fizica-Razvan Ulmeanu


Urma ca imediat dupa predarea decontului campionatului national de crap Corbu , pentru Serbia si Africa de Sud sa primim si toti banii ramasi,din calculele mele simple in jur de 6000 -6500 euro, (fara sponsorizari :oops:) bani ce trebuiau directionati catre cheltuieli Serbia, taxa FIPS Africa de Sud-achizitie bilete avion..etc. Jos FOTO pe surse.

Apoi minunea s-a intamplat...... .nu primim nimic / in Serbia aflam ca seful subcomisiei de crap AGVPS Oliviu Orhei isi trage bani din ASOCIATIA PESCAR RAPITOR in interes personal 1000 euro. :oops: :oops: :oops:

Ma sesizez si imediat dupa intoarcerea din Serbia fac demersuri pentru stoparea acestor abuzurifacute de un om al AGVPS.
Nu se ia nicio masura.Liber la FURAT. :oops: :oops: :oops:

In ordine cronologica apoi se refuza achitarea Taxei FIPS Africa de Sud -2140 Euro.
ASOCIATIA PESCAR RAPITOR transfera in conturile personale ale lui Orhei alte sume de bani.


Personal sunt convocat la AGVPS -Mugurel Draganescu si Oliviu Orhei -unde sunt rugat sa il luam pe pozitii de pace pe seful subcomisiei de crap in Africa de Sud pe cheltuiala mea -inchiriere masina,carnet,combustibil,cu promisiunea ca imediat dupa intoarcere se va face lumina , cei din conducerea AGVPS vor fi cei care se vor sesiza legal...

Si asteptam...si facem notificari la AGVPS...campionatul lor GRAV .....si scriem.....timp de cateva luni..maculatura.
Faptele nu s-au prescris...numele campionatului este AGVPS.....Teodor Bentu -FIPS .......organizator Asociatia Pescar Rapitor,Lucian Constantin ..coordonator plati seful subcomisiei de crap AGVPS -Oliviu Orhei.2019-2020
AGVPS se prinde ca lucrurile sunt de o gravitate foarte mare,penale,trage de timp....... schimba statutul,schimba regulamentele in 2019 la toate disciplinele (crap,rapitor,stationar) DAR... isi pastreaza oamenii sai de incredere,linia intai, chiar ii avanseaza..daruindu-le cu incredintare directa,cate o LIGA , pentru a nu mai avea batai de cap...BAI...daca faceti ceva, este in curtea voastra ,noi nu raspundem spalati-va pe cap cu pescarii de competitie,certati-va,,,omorati-va..treaba voastra.... va lasam sa faceti campionatele......NU FACEM NIMIC SCRIS sa nu aiba Popescu probe......voi incasati...vedeti voi ce faceti financiar........DAR dupa terminarea campionatelor va intoarceti la AGVPS , pentru ca da,noi facem demersurile necesare pentru inscrierea la FIPS.....desi afilierea cu AGVPS sta sa fie anulata ...cu ROMANIA suspendata timp de minim un an.
Fişiere ataşate
Screenshot_20200327-090531_Messages.jpg
Screenshot_20200327-090531_Messages.jpg (362.69 KiB) Vizualizat de 1600 ori


Înapoi la “Decizii, anunturi si rezolutii CTDA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator