informatii permise ambarcatiune 2015

LRS - CAMPIONATUL NATIONAL DE SPINNING 2015 - PESCUIT DIN BARCA
andy
Mesaje: 111
Membru din: 21 Ian 2008, 23:55

informatii permise ambarcatiune 2015

Mesajde andy » 23 Ian 2015, 17:36

Daca vrei sa navigezi cu o barca motorizata cu un termic mai mare de 5 CP este necesar sa obtii permisul de conducator ambarcatiune de agrement. Categoria D este cea mai la indemana si iti permite sa conduci pe ape interioare barci intre 25 si 24 m cu putere termica nelimitata. Pentru clasele C si D nu sunt necesare cursuri practice. Examenul este sub forma de test grila cu 26 de intrebari cu o singura varianta de raspuns corect. Pentru promovare sunt necesare minimum 22 de raspunsuri corecte. Examenul dureaza numai 30 de minute!Cea mai activa Capitanie care organizeaza examene pentru permis este cea de la Galati cu sesiuni din doua in doua saptamani prima sesiune pe 2015 fiind programata pe data de 02.02.2015. Pentru inscriere la examen de conducator de ambarcatiune de agrement clasa “D” ( ape interioare) sunt necesare urmatoarele documente in original si copie):

-carte de identitate

-diploma studii

-adeverinta medicala, din care sa rezulte ca sunteti apt pentru a conduce o ambarcatiune de agrement cu motor (de la medicul de familie)

-taxa de examinare este de aproximativ 500 lei (difera de la o capitanie la alta)Documentatia pentru examen (Colreg, Regulament navigatie Dunare, Manualul conducatorului) o puteti gasi pe site-ul Autoritatii Navale Romania:

http://www.rna.ro/servicii/Personal%20Navigant.html

Exista variante online cu testele grila:

http://testebarcad.blogspot.ro/

http://www.barcaholic.ro/vbquiz.php

Locatii Capitanii:

http://www.rna.ro/harta.html

Contact Capitanii:

http://www.rna.ro/Locatii/contact%20capitanii.pdf
Drill-primul club de spinning din Romania

Înapoi la “CNS 2015 - PESCUIT DIN BARCA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori