Excludere club Aquamania

LRS - CAMPIONATUL NATIONAL DE SPINNING 2017 - PESCUIT DIN BARCA
Avatar utilizator
Sabin Buzatu
Mesaje: 150
Membru din: 26 Sep 2008, 14:30

Excludere club Aquamania

Mesajde Sabin Buzatu » 05 Mar 2020, 21:55

In data de 29.02.2020 a avut loc Adunarea Generala Extraordinara a Ligii Romane de Spinning, adunare la care au participa domnii Sabin Buzatu (in calitate de presedinte CTDA – Sectiunea Mal) si domnul Florin Voicu in calitate de reprezentant al clubului Aquamania.
In cadrul respectivei sedinte, colegii nostri au luat la cunostinta de decizia conducerii Ligii Romane de Spinning cu privire la EXCLUDEREA clubului Aquamania din structurile ligii.
Acesta decizie a fost comunicata in cadrul sedintei, nefiind pe ordinea de zi si care pana astazi nu a fost transmisa in mod oficial catre clubul nostru.

Avand in vedere acest aspect, pregum si reglementarile din statul de functionare al ligii, solicitam in mod oficial ca Liga Romana de Spinning sa ne transmita in scris motivele statutare pentru care clubul Aquamania a fost exclus din structurile Ligii Romane de Spinning.

Pe aceasta cale, va transmitem ca toti membrii clubului au la cunostinta de decizia noii conduceri a Ligii Romane de Spinning si consideram ca decizia luata este abuziva si premeditata.
Fiind vorba despre un club care se bucura de notorietate in cadrul fenomenului de pescuit din Romania, care a sustinut intotdeauna desfasurarea de activitati si competitii corecte, bazate pe regulamente si principii sanatoase, consideram ca decizia luata a fost una pripita, care reflecta cel mult o realitate gasita in razboaie personale, care n-ar trebui sa influenteze deciziile unei organizatii si care poate afecta munca, eforturile si rezultatele unor sportivi.
Deasemenea, trebuie spus ca s-a luat o decizie de excludere impotriva unui club care printre altele are meritul de a fi club fondator al Ligii Romane de Spinning si care de-a lungul timpului a dat sportivi cu rezultate in competitiile nationale si internationale.

Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra, si va transmitem pe aceasta cale ca ne rezervam dreptul de a urma caile legale care se impun.

Înapoi la “CNS ALRS - PESCUIT DIN BARCA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator