Etapa 4 - Cupa ARROW 2020

LRS - CAMPIONATUL NATIONAL DE SPINNING 2017 - PESCUIT DIN BARCA
Avatar utilizator
albatrin
Mesaje: 139
Membru din: 18 Iul 2008, 18:58

Etapa 4 - Cupa ARROW 2020

Mesajde albatrin » 01 Oct 2020, 18:15

CAZAREA LA COMPLEXUL SPORTIV NAVASART

Salut prieteni,
Fiind complex sportiv, cazarea nu se face în regim hotelier. Cazarea este tip cantonamet, lot sportiv. Costul este de 100 lei/zi de persoană preţ în care sunt incluse 3 mese. Se intră cu cina din ziua cazării şi se iese cu prânzul din ziua plecării. Pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică prânzul va fi la pachet.
Cazarea se face în ordinea cererii astfel:
Se plăteşte taxa de concurs, se completează fişa de înscriere şi apoi se trimite un mesaj pe telefon sau WhatsApp directorului de concurs la telefon 0722.880.939 sau pe e-mail "albatrin@gmail.com" / "albatrin@yahoo.com" cu numele şi prenumele fiecărui membru al echipei. Totodată se vor transmite şi numerele de telefon pentru adăugarea la grupul de WhatsApp deschis cu această ocazie. Alte detalii privind cazarea, masa şi celelalte probleme le vom discuta pe grup, la telefon, WhatsApp sau e-mail.
Pentru etapa din acest an nu avem tot complexul la dispoziţie, deocamdata sunt sigure doar 55 de locuri. Încerc să mai obţin nişte locuri de cazare la o locaţie apropiată. Sistemul este primul venit, taxă concurs, completarea fişei de înscriere şi plata cazare, primul servit.
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!

Înapoi la “CNS ALRS - PESCUIT DIN BARCA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator