Relax Trophy 2016

concursuri de spinning, altele decat cele organizate sub sigla LRS
Avatar utilizator
Ilie
Mesaje: 84
Membru din: 17 Feb 2011, 18:06
Localitate: Piatra-Neamt
Contact:

Relax Trophy 2016

Mesajde Ilie » 27 Ian 2016, 17:59

Imagine

Imagine

Avem placerea de a va invita la treia editie a concursului Relax Trophy, ce va avea loc in data 15-17 Aprilie 2016 pe lacul Sarulesti (Raduta Lake).

IMPORTANT : Concursul se desfasoara pe toata suprafata lacului de la Sandulita pana la barajul Gurbanesti timp de 3 zile (3 manse)

PERIOADA: 15-17 Aprilie 2016
LOCAȚIE: Lac Sarulesti
SPONSORI: Relax Spinning Expert si Neumarkt
PARTENERI: Raduta Lake

I. PROGRAM DE DESFĂŞURARE

Vineri 15 Aprilie 2015
06.00 Sedinta tehnica
06.45 Intrarea pe apa
07.00 Start manşa 1
16.00 Final manşa 1
17.00 Afişarea rezultatelor parţiale

Sâmbăta 16 Aprilie 2015
06.45 Intrarea pe apa
07.00 Start manşa 2
16.00 Final manşa 2
17.00 Afişarea rezultatelor parţiale

Duminica 17 Aprilie 2015
06.45 Intrarea pe apa
07.00 Start manşa 3
16.00 Final manşa 3
17.00 Afişarea rezultatelor parţiale și finale
17.30 Festivitatea de premiere, interviuri

II. PREMII
Locul 1- 10000 LEI
Locul 2 – 5000 LEI
Locul 3 – 3000 LEI
CMMC – Voucher Relax Spinning Expert in valoare de 500 lei

III. TAXA DE PARTICIPARE SI PLATA EI:
Valoarea taxei de participare:
01. 1000 lei/ echipa
Numarul maxim al echipelor participante este de 45 (Organizatorul is rezerva dreptul de a reduce cuantumul premiilor in functie de gradul de ocupare al locurilor disponibile)
Pentru cei care doresc campare la cort aceasta se face in zona stabilita de organizator. Parcarea masinilor se va face in parcarea Hotelului, in zona delimitata de organizator .
Se asigura PAZA BARCILOR in serile de joi, vineri si sambata.

Pentru detalii sau nelamuriri : 0788.523.010 – Robert Boanta
Email : office@relaxspinning.ro
Pentru antrenamente, rezervari camere va rugam sa va adresati administratorului lacului Sarulesti, Stefan : stefan@radutalake.ro sau tel. 0761.127.396A. REGULI GENERALE
1. Pescuitul se face in echipe de cate doi pescari din aceeasi barca. Barca poate fi echipata cu motor electric si/sau motor termic (putere nelimitata).
2. Fiecare concurent va fi echipat cu vesta de salvare. In timpul deplasarii cu motorul termic concurentii SUNT OBLIGATI sa poarte vestele de salvare, nerespectarea acestui amendament exonereaza organizatorul de eventuale accidente.
3. Este permisa iesirea la mal numai in caz de urgenta. Nu este permis pescuitul de pe mal. In caz de forta majora, este posibil ca echipele sa concureze in echipa incompleta, conditiile de punctare ramanand neschimbate – numar de pesti, durata mansei… etc.
4. Este permisa folosirea tuturor nalucilor care se lanseaza prin greutate proprie si a monturilor tip texas, carolina, drop-shot… etc. Nu este permisa folosirea momelilor naturale si a mustelor artificiale. Este interzisa folosirea simultana pe acelasi forfac a doua sau a mai multor naluci, inclusive monturilile de tip Alabama. Acest lucru poate fi verificat de catre un arbitru in orice moment al concursului.
5. Barcile cu concurenti nu se pot apropia la mai putin de 40m. una de cealalta.
6. Fiecarui membru al echipei poate pescui cu o singura lanseta. Concurentii pot avea in barca un numar nelimitat de lansete de rezerva. Lansetele de rezerva pot fi tinute montate la indemana, dar cu naluca fixata de lanseta.
7. Nu este permis pescuitul la trena.
8. Orice echipa este libera sa pescuiasca pe toata suprafata lacului in cele trei zile de concurs. Nu exista sectoare.
9. Nu exista sectoare. Pentru evitarea accidentelor la start, echipele vor lua startul pe rand la semnalul arbitrului – pentru fiecare echipa va exista un semnal de start; in prima mansa prin tragere la sorti, in cea de-a doua in ordine inversa iar in cea de-a treia se pleaca in functie de clasamentul din primele doua zile, de la prima echipa la ultima.
10. Este interzisa nadirea, cu exceptia substantelor ce se pot aplica pe suprafata nalucilor.
11. Este permisa folosirea sonarului si a dispozitivelor de masurare a adancimii apei.
12. Se recomanda ca fiecare echipa sa fie dotata cu minciog sau grip propriu si cu mijloace pentru mentinerea in viata a capturilor pana la masurare si eliberare.
13. Pescuitul (antrenamentul) pe zona de concurs este permis pana Duminica 10Aprilie 2016. Este interzis pescuitul in saptamana premergatoare concursului.
14. Datorita compartimentarii lacului cu plase pe suprafata de concurs si zonei limitate de traversare a acestora se aplica regula primul ajuns-primul trecut.

B. REGULI DE PUNCTAJ SI CLASAMENT
1. Puncteaza numai pestii vii.
2. In fiecare mansa, echipa puncteaza cu cei mai mari 5 salai (dimensiunea minima – 40 cm).
3. Clasamentul final se face prin cumularea centimetrilor din cele trei manse. Echipa cu cea mai mare lungime totala va ocupa primul loc. In caz de egalitate, departajarea se face dupa cel mai mare peste. Daca egalitatea persista, se vor lua in calcul cel mai mare peste din fiecare mansa.
4. Echipele nu au voie sa aiba retinuti in niciun moment mai mult de cinci pesti. Acest lucru poate fi verificat de catre un arbitru in orice moment al concursului. Responsabilitatea alegerii celor mai mari cinci pesti revine in intregime concurentilor.


C. REGULAMENT MASURARE
1. Masuarea are loc pe apa, de cate ori solicita fiecare echipaj. Nu se retin mai mult de 5 salai in orice moment al concursului.
2. Se masoara cei mai mari 5 salai/echipa/mansa, dupa aceasta se pot retine spre masurare doar pestii ce depasesc lungimea celui mai mic salau din primii 5.
3. Masura minima este de 40 cm, punctajul fiind un centimetru = un punct. Nu se aplica metoda rotunjiri (ex. Daca avem un salau de 67,8 acesta va avea 67 de puncte)
4. Nu puncteaza salai morti, orice peste mort se preda organizatorului fara a fi depunctata echipa in cauza.
5. Se interzice transferul de capturi intre concurenti.
6. Masurarea capturilor se face cu ajutorul jgheaburilor, intre extremitatile corpului pestelui : varful botului si varful cozii, in pozitia adunata.
7. In perioada antrenamentelor dar si pe perioada desfasurarii concursului se pescuieste in sistem Catch & Release. Orice tendativa de fraudare a acestui amendament duce la descalificarea echipei fara returnarea taxei de concurs.
8. Este interzisa retinerea si sacrificarea capturilor ce nu fac parte din specia tinta.

Pagina de facebook : https://www.facebook.com/RelaxTrophy/
Pagina eveniment : https://www.facebook.com/events/176836899334042/

Înapoi la “ALTE COMPETITII”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator