CUPA EGRETA PRO BIG 5 – 2016 (EDITIA 4)

concursuri de spinning, altele decat cele organizate sub sigla LRS
Avatar utilizator
cristi.albu
Site Admin
Mesaje: 1510
Membru din: 14 Ian 2008, 13:50
Localitate: LRS
Contact:

CUPA EGRETA PRO BIG 5 – 2016 (EDITIA 4)

Mesajde cristi.albu » 26 Sep 2016, 22:26

PENTRU CEI CARORA LE PLAC COMPETITIILE DE STIUCA: CUPA EGRETA PRO BIG 5 a ajuns la editia cu numarul 4 si se desfasoara anul acesta in doua manse, pe incinta Cormoran si pe lacurile Uzlina si Isac.

Imagine

CUPA EGRETA PRO BIG 5 a ajuns la editia cu numarul 4 si se desfasoara anul acesta in doua manse, pe incinta Cormoran si pe lacurile Uzlina si Isac, in perioada 21-23 octombrie.

ORGANIZATOR: Hidroturism, Egreta Resort
LOCATIE: Incinta CORMORAN si lacurile Uzilna, Isac
PERIOADA: 21-23 octombrie 2016
SPECIE PUNCTABILA: stiuca 40 cm
SPONSORI OFICIAL: Neumarkt

I. PROGRAM DE DESFĂŞURARE

Vineri, 21 octombrie 2016
dupa amiaza – sosire concurenti, transfer Murighiol – Egreta Resort
19:00 – sedinta tehnica
20:00 – cina
Sambata, 22 octombrie 2016
06:00 – mic dejun
07:00 – plecare spre incinta Cormoran
07:30 – START mansa 1
16:30 – FINAL mansa 1 – ultima masurare a capturilor pentru clasamentul primei manse la punctul de start 19:00 – cina si anuntarea clasamentului dupa prima zi
Duminica 23 octombrie 2016
06:00 – mic dejun
07:00 – plecare spre lacul Isac (punctual de start al mansei a doua)
07:30 – START mansa 2
14:30 – FINAL mansa 2 – ultima masurare a capturilor pentru clasamentul mansei a doua la punctul de start
15:00 – masa
16:00 – anuntarea clasamentului final si FESTIVITATEA DE PREMIERE (prezenta obligatorie)
17:00 – transfer plecare la Murighiol

II. PREMII
Locul 1 – 2000 lei cash, vouchere cazare Egreta Resort, premii sponsori
Locul 2 – 1500 lei cash, vouchere Egreta Resort, premii sponsori
Locul 3 – 1000 lei cash, vouchere Egreta Resort, premii sponsori
CMMC – 500 lei cash, voucher Egreta Resort, premii sponsori
Vor mai fi acordate premii surpriza, premii in obiecte, trofee si medalii pentru castigatori, diplome etc.

Imagine

III. REGULI DE DESFASURARE
Art.1. Concursul se desfasoara pe incinta Cormoran (prima mansa) si pe natural, lacurile Uzlina si Isac (a doua mansa). Pestele care puncteaza este stiuca. Dimensiunea minima punctabila este de 40 cm.

Art.2. Concursul se desfasoara din barca, pentru echipe de cate 2 concurenti. Pentru mansa din incinta barcile vor fi puse la dispozitie de catre organizator. In mansa a doua concurentii pot participa cu propriile barci. Echipajele care doresc barcagiu il pot obtine, contracost.

Art.3. Pot participa maximum 25 echipe. Primele 18 echipe inscrise in concurs vor fi cazate la Egreta Resort, celelalte la hotelurile si pensiunile din jur. Serviciile de masa vor fi la Egreta Resort. Concurentii trebuie sa aiba obligatoriu platite taxele de pescuit si de acces in Rezervatie pentru anul 2016 (se pot obtine online)

Art.4. Concursul se desfasoara in regim CATCH AND RELEASE. Pestele va fi pastrat pe siruri sau in saci speciali, pana la masurarea de catre arbitri, dupa care va fi eliberat de catre acestia. Pestele mort nu puncteaza.

Art.5. Concursul se desfasoara in 2 manse; clasamentul final rezulta din insumarea punctelor obtinute in clasamentul din fiecare mansa. Pentru fiecare peste punctabil prins concurentul va primi 1 punct pentru fiecare centimetru.

Art.6. Punctele totale acordate unui echipaj intr-o mansa se obtin prin masurarea celor mai mari 5 capturi. In caz de egalitate in clasamentele pe manse sau general departajarea se face prin masurarea celor mai mari 3 pesti.

Art.7. Toate echipajele vor avea un etalon de masura in barca. Echipajele care aduc la masurare pesti sub 40cm, vor fi depunctate cu 20cm. Concurentii NU AU VOIE sa pastreze niciun moment mai mult de 5 pesti din in barca. Daca la masurare se vine cu mai mult de 5 pesti din fiecare specie echipajul va fi depunctat cu 20 cm. Pentru evidenta, fiecare echipaj va avea propria fisa in care se vor trece capturile.

Art.8. Plecarea inaintea startului se penalizeaza cu 20cm. ULTIMA MASURATOARE se face la ora stabilita in program (nu se mai face nici o masuratoare dupa semnalul de final). Daca intarzierea la masuratoare se face din cauza organizatorului, echipajul nu va fi depunctat, dar acesta trebuie sa anunte prezenta la punctul de masurare intr-un perimetru delimitat de organizatori.

Art.9. Distanta minima dintre barci va fi obligatoriu de 40 m. Dupa masuratoare, concurentii nu au voie sa pescuiasca mai aproape de 40 m de barca arbitrilor. Nerespectarea acestor reguli se va sanctiona cu cartonas galben. 3 cartonase galbene inseamna eliminarea din mansa.

Art.10. Pentru masurare exista 2 echipaje de arbitri, unul in punctul A altul in punctul B. Concurentii vor primi harti in care sunt evidentiate punctele de masurare. Ultima masuratoare in mansa din incinta in punctul B se va face exact cu o ora inainte de finalul fiecarei manse.

Art.11. Startul si finalul manselor sunt propuse in “Programul concursului” si se vor stabili cu exactitate la sedinta tehnica.

IV. TAXA DE PARTICIPARE SI PLATA EI

Valoarea taxei de participare: 1700 lei/echipa – include 2 nopti cazare cu mic dejun si cina, pachet pe barca sambata, dejun duminica, transfer la sosire si la plecare dinspre si spre Murighiol plus barca in incinta.

Plata taxei de participare se va realiza prin virament bancar în contul SC Hidroturism SRL sau numerar la organizatori:
Titular de cont: SC Hidroturism SRL
Certificat de identificare fiscala: RO24868022
Banca: Banca Transilvania Tulcea
Cod IBAN: RO49 BTRL RONC RT0V 0905 0301
Menţionaţi: înscriere CUPA EGRETA PRO BIG 5 – 2016, numele echipei

In plus, ca optionale, se vor plati la solicitarea fiecarei echipe barcagii (110 lei/zi).
Barcagiul se poate aduce la solicitarea concurentilor, facuta odata cu inscrierea in concurs si echipa va achita numerar pentru acesta 110 lei/zi la organizatori.

V. CONDIŢII DE PARTICIPARE
Participarea unei echipe la concurs este validata de anuntarea numelor concurentilor si achitarea taxei de participare sau a unui avans de minim 40% din taxa si anuntarea pe unul din mailurile de contact.

VII. CONTACT
Dan Ghinescu – 0723 226 135 – turism@hidroconstructia.com
Razvan Popa – 0722 317 908 – razvanpopa001@yahoo.com

Înapoi la “ALTE COMPETITII”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator