ROFL

Decizii, anunturi si rezolutii ale CTDA
Avatar utilizator
gyorg
Mesaje: 670
Membru din: 23 Ian 2008, 10:46
Localitate: Ilfov
Contact:

ROFL

Mesajde gyorg » 05 Mar 2020, 23:44

Minută citită in AG al LRS din 29.02.2020 de către Lucian Constantin

Ca să avem o imagine corectă și concretă a ceea ce s-a întâmplat de s-a ajuns la acestă discuție trebuie să vizualizăm toată imaginea din ultimii 3 ani, nu doar punctul final de azi.

Pentru asta trebuie să ne intoarcem la data în care AGVPS m-a desemnat ca sef al subcomisiei de rapitori. De aici a inceput totul. Anumite persoane din LRS au privit atunci numirea mea ca o ofensă, nu ca un avantaj. Au fost aruncate cuvinte grele, au fost publicate documente private pe facebook. Au fost lansate acuzatii, cum că Gyorg urmează să numeasă numai pe cine vrea el in lot, cum că intervine in decizia căpitanilor la FIPS sau că le confisca trofeele de la mondiale. Lucruri prezentate in spatiul public absolut tendențios iar ulterior demonstrate ca neadevărate. Realitatea a demonstrat că nu am intervenit cu nimic, mai mult chiar am ajutat (vedeți participare in Bosnia la CM de pe mal din 2018). Ulterior nimeni din cei care au aruncat cu noroi nu a fost acuzat, nimeni penalizat. Imaginea LRS a avut de suferit, alături de AGVPS, dar nu a fost nici o problemă.

In schimb același grup de persoane n-au respectat intelegerea sau mai mult, au incalcat cu bună știință intelegerea, deciziile și condițiile AGVPS. Vă aduc aminte că inscrierea in Africa de Sud la CM a fost făcută fără a se respecta orice acord sau protocol făcut cu AGPVS. În sensul că Bentu m-a sunat să mă intrebe dacă eu am delegat lotul ptr plecarea in Africa de Sud, inscriere ce a sărit peste procedura stabilită. Ca răspuns i-am spus exact așa: - Nu, n-am delegat eu lotul Romaniei dar nu-i nici o problemă, că sunt înscriși cei legitimi să participe. Sigur că lui Bentul nu i-a convenit acest aspect și a considerat mișcarea ca o insultă. Conflictul a fost aplanat dar a lăsat urme.

Trecem mai departe și ajungem la discuțiile purtate direct dintre Cristian Pindichi si Bentu. Discuții care se concretizează intr-un document (Adresa Nr.14/2019) pentru continuarea colaborării dintre AGVPS și LRS, cel puțin pentru anul 2020, in care se mentioneaza din nou că vechiul protocul dintre AGVPS si LRS nu este in vigoare. Și acest document se face uitat in adresa LRS catre AGVPS, aducându-se din nou discutia la protocolul din 2010, semn că anumite persoane nu concepeau decat un singur protocol si atat.

Inainte de a ajunge la Decembrie 2019, la AG al LRS am aflat de planurile AGVPS de a scoate partea de pescuit separat, pe Ligi distincte pentru toate disciplinele!. Atunci am adus la cunoștiința AG exact conditiile de afiliere (cele 3 conditii ce trebuie respectate si acum) . Ulterior AG a LRS prezint cererea LRS de inaintarea unui hârti din partea AGVPS pentru acesta afiliere.

Reacția Dlui Bentu este directă, spunându-mi chiar așa: - Deci LRS nu vrea să se afilieze. Nici o problemă, afiliează ROFL și organizați voi campionatul AGPVS. Aceeași reacție a fost și în momentul in care am prezentat cererea de trimitere a unei harti din partea LRS. Dnul presedinte AGVPS Mugurel, cel ce spune următoarele (pot fi confirmate si de Dnul Hrisca căci le-a repetat odată cu intalnirea dintre el si presedintele AGVPS): - AGPVS are peste 300 de membrii afiliați. La niciunul dintre aceștia nu am trimis hartie de afiliere.

Mai mult, după ce prezint situația cererii LRS și propunerea de colaborare dintre ROFL si LRS, presedintele AGPVS imi spune: - Cum adică, noi vă delegăm pe voi să organizati un campionat al AGVPS iar voi la randul vostru pe altii. Nu se poate, faceți voi campionatul AGVPS.

Îi expun atunci toate motivele pentru care nu vreau să facem noi campionatul, iar cel mai bun motiv cu care reușesc să-l conving este: - Dacă noi facem acest campionat singurul care o să fie bucuros va fi Popescu, iar ce n-a reușit el să facă ne-o facem noi singuri!

Așa ia naștere o propunere de colaborare sintetizată intr-un protocol care nu vroia să schimbe cu nimic ceea ce există și a existat in competitiile LRS, iar in acest fel nu era necesara afilierea LRS la AGPVS. Din păcate acestă propunerea a fost nediscutată in prealabil cu noua conducere LRS și așa a lăsat loc de suspiciuni sau acuze, din nou fără fond.

Imi asum vina și greseala de a nu prezenta planul noului presedinte. Sunt convins că finalitatea acestuia era alta. Dacă veneam și îi puneam exact situația așa cum era la acel moment, cu AGVPS nemulțumit de multiplele adrese și de mișcări greșite din partea noastră, a LRS, cu dorința de continua fără impuneri, altele decât cele existente și in regulamentele impunse de AGVPS, sigur că găseam o cale de mișloc și fără să ajungem până aici.

S-a mai zis că am dat acest protocol numai la anumite cluburi, dar intenția a fost sub formă de consultație și asta demonstrează că am căutat ca formularea in acest document să fie cât mai bine bine făcută pentru ambele părți.

Presedintele LRS afla de protocol din alte surse, până să-l trimitem noi oficial și imi recomanda să-l nu trimit oficial. Inteleg că lipsa mea de comunicare alterează grav relatiile dintre noi și intreb care este dorința lui față de acestă greșeală a mea. Imi spune că dorește ca LRS să se afilieze neconditionat și-mi cere să ne vedem cu Dnul Mugurel Draganescu, preseditele AGVPS in acest sens.

La intalnirea cu Mugurel Dragănescu cer ca ROFL să renunțe la organizarea campionatului de barcă și Mal, - de fată cu Hrisca - iar LRS să se afilieze, cu toate că Mugurel Dragănescu a propus o colaborarea intre ROFL si LRS, cel putin pentru un an. Cred că Hriscă poate să confirme acest lucru. Din nou eu am insistat pe inlocuirea ROFL cu LRS, citez: - Atâta timp cât Marian Morcovescu este presedintele ROFL, nu se va obtine o colaborarea intre cele doua entitati, asa cum am văzut eu reactiile pana la acel moment.
După acestă discuție s-a agreat de către cei prezenți, Mugurel Drăgănescu, Teodor Bentu, Lucian Constantin și Ciprian Hriscă ca ROFL să înainteze către Consiliul AGVPS intenția de renunțare la organizarea campionatului in favoarea LRS, în urma afilierii Ligii la AGVPS. Dnul Ciprian Hrișcă a fost de acord precizând că va urma un AG al LRS unde va propune spre aprobare afilierea la AGVPS.

Stiu că acum, după atâta “publicitate” pare greu de crezut ,dar vă asigur că toate acțiunile mele au fost pentru LRS și in spijinul ei. Și nu spun asta să mă disculp ci pentru că exact așa au stat lucrurile.

Îmi asum greșeala de a nu comunica cu presedintele LRS, iar dacă ar fi să dau timpul inapoi m-aș fi consultat prima dată cu presedintele LRS pentru a găsi o soluție intre continuarea colaborarii cu AGVPS si afilierea la acestă entitate, fără să existe constrangeri din partea LRS, ca și până acum.

In incheiere vreau să rețineti de la mine următoarele:
Niciodata nu am organizat si nu voi organiza campionate paralele LRS. Nici n-am organizat campionate in interes propriu, după ce le-am inceput pe LRS.
Niciodată nu am profitat material de pe urma LRS.
Nu am deturnat nici un sponsor in interes personal. Trebuie știut că contractul de sponsorizare cu Normark Sport Romania l-am incheiat in 2015, atunci când nu mai participam de ani buni in campionatul național de barcă și nici nu am fost căpitan.
Nu am actionat in instantă LRS și nici nu o voi face niciodată cat timp sunt in sanul acestei organizatii.

Dar pot spune că am contribuit la acest fenomen atunci cand a fost nevoie:
Cand am fost actionati in instanta de Popescu am contribuit material.
Cand am făcut antrenamente la mondiale pe banii mei.
Cand mi-am pus (de nenumarate ori) masiniile la dispozitie pentru deplasari la mondiale ale loturilor nationale.
Cand am organizat un intreg campionat national de mal, fără măcar să incasăm banii la Clubul nostru, cu toate că ne permitea regulamentul să o facem.
Sau cand am acceptat și am tinut sediul Ligi acasă fără să am nici o pretenție, chiar dacă TOTI presedintii LRS de la Stefan Tudose, Dinu sau Pindichi mi-au promis că-l schimbă pe mandatul lor.

Vă multumesc pentru atentie,

Lucian Constantin

Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 24 Mar 2020, 12:52

gyorg scrie:Minută citită in AG al LRS din 29.02.2020 de către Lucian Constantin

Inainte de a ajunge la Decembrie 2019, la AG al LRS am aflat de planurile AGVPS de a scoate partea de pescuit separat, pe Ligi distincte pentru toate disciplinele!. Atunci am adus la cunoștiința AG exact conditiile de afiliere (cele 3 conditii ce trebuie respectate si acum) . Ulterior AG a LRS prezint cererea LRS de inaintarea unui hârti din partea AGVPS pentru acesta afiliere.

Lucian Constantin


Imi dau lacrimile

Martie ,ziua 29,anul 2019- aproape toti sefii subcomisiilor sportive prezentau consiliului AGVPS stadiul infiintarii unor societati juridice ce trebuiau sa preia din mers atributiile pe fiecare disciplina in parte.

Poti posta copiile foto -din partea ligii de spininng ai participat tu si dl.M M,scrie negru pe alb,conform procesului verbal semnat,martie 29.03.2019.


gyorg scrie: nu am organizat si nu voi organiza campionate paralele LRS. Nici n-am organizat campionate in interes propriu, după ce le-am inceput pe LRS.


Nu as fi intervenit ,dar,nu poti venii in fata acestor oameni aici si pe facebook. sa le spui cat de corect esti tu ca si sportiv.ca om,cand nici pana in ziua de azi nu ai luat o atitudine corecta in urma sesizarilor verbale si scrise privind situatia financiara a ultimului campionat national de crap AGVPS.

Ai gazduit pe una dintre societatile tale, Asociatia Pescar Rapitor, tot bugetul ultimului campionat national de crap AGVPS .S-a refuzat achitarea TAXEI DE INSCRIERE A LOTULUI ROMANIEI la CAMPIONATUL MONDIAL AFRICA DE SUD 2019- am platit eu din cont personal 2140 euro pentru AGVPS,pentru ROMANIA....Grav...foarte grav...BANII ERAU PREVAZUTI IN BUGETUL DE CHELTUIELI...Mai sunt si altii bani ce nu au justificare...

In urma tuturor sezizarilor telefonice,verbale,scrise pe facebook ai preferat sa ma banezi,sa ma blochezi in loc sa iesi public si sa spui adevarul.

Toate sumele ramase ,de ordinul miilor de euro au fost directionate abuziv catre conturile pesonale ale sefului subcomisiei de crap AGVPS.S-a refuzat sistematic prezentarea decontului desi acesta conform celor 39 de cluburi ce au bagat fiecare cam 1000 de euro trebuia sa fie unul transparent,la vedere.

De aici lucrurile se incurca ,AGVPS joaca la trecerea timpului,..Tu spui ca ne-ai ajutat,..Pe acte apari cu Asciatia Pescar Rapitor ca si organizator.....Orhei a cheltuit tot in interes personal, si-a tras banii ,cineva a semnat in repetate randuri ordine de plata pentru el , pe firma lui,bani chetuiti la CM Serbia 2018 si CM Africa de Sud 2019.Drept rasplata acum ,in aceste timpuri 2020 este avansat si uns ca sef al ligii de crap, FELICITARI !...I-a reusit schema de preluare a fenomenului,(fata de RFLO rapitori unde lucrurile sunt mult mai stabile,LRS fiind o nuca foarte tare) a disciplinei crap, a fentat pescarii de crap,momentan,faptele nu se prescriu asa usor, fiind de natura penala,chiar cu zgomot puternic de metal la maini.

AGVPS Romania risca in urma plangerilor justificate sa piarda afiliera la FIPS .cu si pe acte,
Pentru toate cele relatate mai sus exista documente.

Dan Constantin
Clubul Sportiv Pelicanul
Manager lot national Serbia 2018 si Africa de Sud 2019.

Avatar utilizator
gyorg
Mesaje: 670
Membru din: 23 Ian 2008, 10:46
Localitate: Ilfov
Contact:

Re: ROFL

Mesajde gyorg » 24 Mar 2020, 13:12

Dan Constantin scrie:Poti posta copiile foto -din partea ligii de spininng ai participat tu si dl.M M,scrie negru pe alb,conform procesului verbal semnat,martie 29.03.2019.


O manipulare grosolană spusă și de presedintele LRS. Poți posta tu dovada cu procesul verbal SEMNAT al AGVPS in care apar eu si Marian Morcovescu din partea LRS? O minciună tipică lui dan constantin și a președintelui LRS! Întradevăr, numele lui Marian apare ca reprezentant LRS, dar este numai din vina celui ce a redactat documentul. Marian nu a semnat acel document. Iar dacă tu spui că a făcut-o postează dovada!

Spui să iau eu atitudine și să public documentele de plată făcute in interesul vostru? Nu îți este rușine... După ce că acuzi peste tot că Orhei a făcut tot felul de manevre cu banii stânși, fără nici o dovada ca susținere. Orhei este fraier, că in locul lui așa te trezeai cu un proces de defimare și acuze mincioase că nu-ți mai trebuia in viața ta așa ceva.

Caracterul tău este cunoscut de toată lumea crapului, iar acum ai venit și in lumea noastră să te faci "celebru".

Te-am blocat deoarece este presupune prea mult efort să mă cobor până la nivelul tău, iar dacă o fac mă dobori cu experiența ta.

P.S. Nu te chinuii că nu o să mai răspund nici măcar aici. Iar dacă consideri că ai dreptate fii bărbat și cereți "drepturile" la autorități sau instanța.

ciprian h
Mesaje: 19
Membru din: 28 Noi 2019, 12:49

Re: ROFL

Mesajde ciprian h » 24 Mar 2020, 13:51

gyorg scrie:O manipulare grosolană spusă și de presedintele LRS. Poți posta tu dovada cu procesul verbal SEMNAT al AGVPS in care apar eu si Marian Morcovescu din partea LRS? O minciună tipică lui dan constantin și a președintelui LRS! Întradevăr, numele lui Marian apare ca reprezentant LRS, dar este numai din vina celui ce a redactat documentul. Marian nu a semnat acel document. Iar dacă tu spui că a făcut-o postează dovada!


Domnule Constantin Lucian ,
Susții in postul tău de mai sus ca este o minciuna tipica a lui Dan Constantin ( pe care personal nu îl cunosc) și a președintelui LRS.
Ce anume este minciuna ? Faptul ca tu și cu Dl Morcovescu Marian ați fost prezenți la Ședința Comisiei de Pescuit și Competiții a AGVPS ?
Faptul ca ați Reprezentat LRS deși nu aveați nicio calitate ?
Faptul ca după aceasta ședința ați purces la înființarea RoFL pentru a va substitui scopului ALRS ?

Posibil sa nu fi semnat PV de ședința, dar faptul ca ați fost prezenți acolo nu cred ca îl poți nega. Nici faptul ca v-ați declinat calități oficiale pe care nu le aveați, Nici faptul ca ați infiiintat ROFL după aceasta ședința. Nici ca din Decembrie RoFL apare in locul LRS .

Te rog sa îți rezolvi singur spețele cu iz “penal” menționate de Dl Dan Constantin și sa nu ma amesteci și pe mine in poveștile tale.

Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 24 Mar 2020, 14:07

Stai ca intr-o ora maxim sunt la AGVPS cu ceva hartii de semnat si intru in posesia procesului verbal din data de vineri 29.martie 2019.am fost prezent doar.
Doar putina rabdare..... :!:
negru pe alb....nume,prenume si semnaturi.11 la numar.

Din pacate tu ai fost cel care ai venit in lumea celor de crap acum mai bine de doi ani,cu Asociatia Pescar Rapitor....asociatie ce a gestionat pe combinatie cu Orhei cei 39000 euro ai Campionatului de crap AGVPS 2018....acum doi ani.

Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 24 Mar 2020, 15:20

Agitatie mare prin sediul mare al pescarilor....dar am gasit ce cautam...lumea foarte amabilă..
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (137.96 KiB) Vizualizat de 7984 ori
2.jpg
2.jpg (134.82 KiB) Vizualizat de 7984 ori
3.jpg
3.jpg (80.04 KiB) Vizualizat de 7984 ori

Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 24 Mar 2020, 15:54

Vine in curand si decontul sefului subcomisiei de la crap depus la AGVPS in care scrie negru pe alb cu mana lui ca i-au fost transferati din ASOCIATIA PESCAR RAPITORI ceva banuti,direct in firma lui.

Pana atunci....tot negru pe alb
Fişiere ataşate
circulara-AGVPS.jpg
circulara-AGVPS.jpg (259.99 KiB) Vizualizat de 7969 ori
circulara-AGVPS2.jpg
circulara-AGVPS2.jpg (187.18 KiB) Vizualizat de 7969 ori

Avatar utilizator
StefanDinu
Mesaje: 2559
Membru din: 14 Ian 2008, 16:29
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: ROFL

Mesajde StefanDinu » 24 Mar 2020, 16:29

:shock:
Ștefan DINU
Clubul Pescarilor de Răpitori
0722.413.651
stefan.dinu@lrs.ro

Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 24 Mar 2020, 20:32

gyorg scrie:
Dan Constantin scrie:Poti posta copiile foto -din partea ligii de spininng ai participat tu si dl.M M,scrie negru pe alb,conform procesului verbal semnat,martie 29.03.2019.


O manipulare grosolană spusă și de presedintele LRS. Poți posta tu dovada cu procesul verbal SEMNAT al AGVPS in care apar eu si Marian Morcovescu din partea LRS? O minciună tipică lui dan constantin și a președintelui LRS! Întradevăr, numele lui Marian apare ca reprezentant LRS, dar este numai din vina celui ce a redactat documentul. Marian nu a semnat acel document. Iar dacă tu spui că a făcut-o postează dovada!
.

Prima dovadă.
11 semnaturi
Toti cei prezenti au semnat.
Fişiere ataşate
20200324_192726.jpg
20200324_192726.jpg (479.61 KiB) Vizualizat de 7924 ori

Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 24 Mar 2020, 21:27

gyorg scrie:
Dan Constantin scrie:
Spui să iau eu atitudine și să public documentele de plată făcute in interesul vostru? Nu îți este rușine... După ce că acuzi peste tot că Orhei a făcut tot felul de manevre cu banii stânși, fără nici o dovada ca susținere. Orhei este fraier, că in locul lui așa te trezeai cu un proces de defimare și acuze mincioase că nu-ți mai trebuia in viața ta așa ceva.
.



Negru pe alb si semnat. :( :shock:
Mai jos inca O DOVADA DE SUSTINERE :shock: :oops:
Acesta este decontul depus la AGVPS de catre seful subcomisiei de crap,decont obtinut foarte greu,un decont ce îngroapă tot pescuitul competitional al Romaniei in relatia cu FIPS-CIPS. :oops:


Un sistem putred!... :oops:

Lotul Romaniei primeste 10000 lei impozabili (minim 11 persoane) drept premiu pentru locul 1 la campionatul national AGVPS ,bani de dus la 2 campionate mondiale tot lotul in SERBIA si AFRICA DE SUD.

Seful subcomisiei de crap AGVPS isi trage partea lui,in interes personal, tot ce ramane,pe firma lui.-combinatie :oops:


Nu este posibil sa ai in buget prevazuta plata pentru achitarea TAXEI DE INSCRIERE SI PARTICIPARE A LOTULUI ROMANIEI in AFRICA de SUD ,sa ai bani in contul.Asociatiei Pescar Rapitor sa fie solicitata plata iar aceasta sa fie refuzata..... :oops:

Urmeaza in curand factura de participare a lotului de crap AGVPS ROMANIA -AFRICA DE SUD -2140 euro platita cu avans prin banca din cont persoana fizica si cash la destinatie....apoi costurile de deplasare tinute de mine personal pentru acest sef al subcomisie de crap cat timp s-a plimbat prin Africa de Sud la presiunea conducerii AGVPS,,cu promisiunea ca se va face lumină la intoarcerea in Romania...au trecut mai bine de 12 luni....intre timp au inceput prietenii sa ma anunte ca au fost si ceva sponsorizari. :oops:
Fişiere ataşate
Screenshot_20200324-194337_Gallery.jpg
Screenshot_20200324-194337_Gallery.jpg (389.32 KiB) Vizualizat de 7919 ori

Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 25 Mar 2020, 10:30

Factura lotului de crap al ROMÂNIEI

Factura ce in mod normal conform regulamentului, trebuia achitata din contul Asociatiei Pescar Rapitor,asociatie ce a tinut contabilitatea ultimului campionatului national privat al AGVPS ROMANIA.

Cum este posibil ca in calitate de sportiv,de capitan al lotului Romaniei de spininng,de pescar,de om,sa nu te sesizezi in urma numeroaselor adrese si a convorbirilor telefonice , de faptul ca ceea ce se intampla in curtea ta-ASOCIATIA PESCAR RAPITOR nu este ok si ca lotul de crap sufera , pescari ce au facut eforturi mari financiare pentru a merge la mondiale,au luat de la gura familiilor pentru a reprezenta Romania cu cinste,iar seful subcomisiei de crap isi tratransfera sume mari de bani ,de mai multe ori,in conturi private?.....despre ce vorbim?..
Fişiere ataşate
Screenshot_20200325-093155_WhatsApp.jpg
Screenshot_20200325-093155_WhatsApp.jpg (472.77 KiB) Vizualizat de 7883 ori

Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 25 Mar 2020, 19:16

gyorg scrie:
Spui să iau eu atitudine și să public documentele de plată făcute in interesul vostru? Nu îți este rușine... După ce că acuzi peste tot că Orhei a făcut tot felul de manevre cu banii stânși, fără nici o dovada ca susținere. Orhei este fraier, că in locul lui așa te trezeai cu un proces de defimare și acuze mincioase că nu-ți mai trebuia in viața ta așa ceva.


uite inca o dovada ,negru pe alb unde se demonstreaza foarte clar ca s-au furat bani -vorbim de plati facute pentru ROMANIA. :idea: :!:
plata facuta din banca ,cont persoana fizica!

Asta trebuia sa fie procedura legala a banilor ramasi dupa terminarea CN -diectionati catre chetuieli pemtru lotul national - nu in conturile personale ale sefului de subcomisie la crap AGVPS :oops: :oops: :oops:


Urmeaza repede si cererea cenzorilor ,pentru ca da,am avut si asa ceva la acest campionat fraudat. :oops: :oops: :oops:
Fişiere ataşate
Screenshot_20200325-155944_Gallery.jpg
Screenshot_20200325-155944_Gallery.jpg (174.32 KiB) Vizualizat de 7852 ori

Avatar utilizator
andrei
Mesaje: 185
Membru din: 25 Ian 2008, 12:23
Localitate: Arad-Timisoara
Contact:

Re: ROFL

Mesajde andrei » 25 Mar 2020, 21:10

:oops:
WSB Clubul de pescuit sportiv West Spinning Brigade
www.wsbteam.com
Andrei Sava

Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 26 Mar 2020, 00:03

Mesaj de interes public! :oops: :oops: :oops:
De la cenzori adunate.
Inca o mare dovada ca lucrurile au scapat de sub control. :oops:
S-a ajuns in situatia ca cenzorii sa se roage de organizator sa depună decontul. campionatului.....intre timp banii lotului, zburdau pe semnatura in paradisuri.....:oops: :oops: :oops:

Atentie!
La mai bine de 6 luni de la terminarea campionatului national,dupa un campionat mondial Serbia in septembrie, ajungem in luna decembrie si nu exista decontul depus ....public ,transparent si la vedere exact asa cum a fost prevazut in regulamentul competitiei.....in februarie se pleca in Africa de Sud :(
Fişiere ataşate
Screenshot_20200325-143113_WhatsApp.jpg
Screenshot_20200325-143113_WhatsApp.jpg (213.28 KiB) Vizualizat de 7829 ori

Dan Constantin
Mesaje: 11
Membru din: 17 Mar 2020, 15:40

Re: ROFL

Mesajde Dan Constantin » 26 Mar 2020, 08:20

Dan Constantin scrie:S-a ajuns in situatia ca cenzorii sa se roage de organizator sa depună decontul. campionatului.....intre timp banii lotului, zburdau pe semnatura in paradisuri.....:oops: :oops: :oops:

Atentie!
La mai bine de 6 luni de la terminarea campionatului national,dupa un campionat mondial Serbia in septembrie, ajungem in luna decembrie si nu exista decontul depus ....public ,transparent si la vedere exact asa cum a fost prevazut in regulamentul competitiei.....in februarie se pleca in Africa de Sud :(


AZI 26.03.2020 DECONTUL CAMPIONATULUI NATIONAL,DECONTUL CELOR DOUA CAMPIONATE MONDIALE -SERBIA SI AFRICA DE SUD PE ACTE ESTE IN REALITATE ASCUNS BINE ....pe ce motiv?..
Fişiere ataşate
putin din regulament11.PNG
putin din regulament11.PNG (121.71 KiB) Vizualizat de 7818 ori


Înapoi la “Decizii, anunturi si rezolutii CTDA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori